Uitgaan Lanzarote

Uitgaan

Uitgaan op Lanzarote vindt voornamelijk plaats in Arrecife, Puerto del Carmen, en Costa Teguise. Dat heeft zo z’n nadelen, maar ook voordelen.

Daardoor kan je zelf kiezen of je bij de uitgaanscentra wilt verblijven, of juist niet. Wil je dus een rustige verblijplaats, dan kan dat op Lanzarote.

Natuurlijk zijn er veel vakantiegangers die juist de uitgaanscentra zoeken, vandaar dat Puerto del Carmen zo populair is als vakantiebestemming, maar er zijn ook veel vakantiegangers, vooral met kinderen, die deze drukte juist niet zoeken.

In tegenstelling tot andere vakantie-eilanden, kan je op Lanzarote gewoon deze keuze zelf maken.

Uitgaan en nachtleven Lanzarote

In en bij de drie eerder genoemde plaatsen krijg je een ruime keuze aan goede restaurants, bars, discotheken en clubs. En daar kan je veelal tot in de vroege uurtjes fessten, met goede muziek, en andere entertainment.

Maar, het zijn niet echt wilde partys. Daarvoor moet je toch echt naar andere Spaanse eilanden gaan, hoewel het nivo van de clubs vanzelfspreken erg goed is op Lanzarote.

Als we eerlijk zijn, zijn de clubs in Puerto del Carmen overigens wel een stukje beter dan elders, hoewel dit natuurlijk ook met je eigen smaak te maken heeft.

Hier heb je aan de boulevard verschillende mogelijkheden, en dat tot vroeg in de ochtend. Eén van de grote clubs, en erg populair is overigens Cesar’s, met veel live muziek en andere entertainment in het vakantieseizoen.

Overigens, over vakantieseizoen gesproken, de mogelijkheden zijn vanzelfsprekend buiten het vakantieseizoen, een stuk minder groot. Hou daar dus rekening mee, als je buiten het seizoen boekt.

Op de Avenida de las Playas zijn natuurlijk nog veel meer clubs en bars te vinden, vaak met toch wel een eigen stijl. Zo zijn er clubs met R & B, Jazzclubs, en ga zo maar door.

Wil je een keer op een andere manier uitgaan, op de Avenida de las Playas staat ook het casino van Lanzarote, met speelautomaten en goktafels.

Animatie in veel hotels
Wat ook vaak goed geregeld is in de diverse hotels, zijn de animatieprogramma’s voor kinderen, die ook vaak ’s avonds bezig gehouden kunnen worden, zodat je als ouders ook eens aan jezelf kunt denken tijdens de vakantie.

Overigens ook buiten de uitgaanscentra op het eiland.